Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
+359 2 952 63 33

Експерти

Георги Рачев

Съветник недвижими имоти
  • Георги Рачев
  • телефон: 02/ 952 63 33
  • мобилен: 0884 80 08 04
  • имейл: vedaimoti@gmail.com

Квартали: Слатина, Гео Милев, Редута.