Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
+359 2 952 6333

Гранд Каньон София

Един иновативен, не само за България, но и за Европа проект.
Носи името Гранд Каньон София и ще се намира в един от най-бързо развиващите се квартали в столицата – ж.к. „Младост” 3.
Непрекъснато подобряващата се инфраструктура в района, както и непосредствената му близост до основни пътни артерии и летище София са само част от характеристиките на района, а що касае до самия комплекс – той ще разполага с топла връзка с новоизграждащата се метростанция на бул. Ал. Малинов.
Grand Canyon Site1
Проектът е изключително интересен и до момента единствен по рода си за България, като е четвърти от този тип в световен мащаб.
Проектиран е от Джон Жерде (Jerde Partnership), който е архитект на другите три подобни комплекса в света – един в Истанбул и два в Япония.
Gc Ist
Комплексът ще предлага разнообразие от апартаменти, търговски площи, 5 звезден хотел и втората по големина на Балканите офталмологична клиника.
Към момента на пазара се предлагат апартаментите в сграда Витоша, на възможно най-преференциални условия, тъй като строителството на сградите ще тече паралелно, а с напредване изграждането им, цената ще се увеличава.
Сграда Витоша е на 19 етажа, като са предвидени 284 апартамента. Ще бъдат изградени няколко типа имоти - студия, апартаменти с 1, 2 и 3 спални, като на ет. 4 (първи жилищен) и последен етаж се намират имотите със собствена градина. Има възможност за преправяне и обединяване на апартаментите, според нуждите и изискванията на клиентите.
Квадратурите на апартаментите варират от 40 кв. м. до 146 кв. м.
С включени общите части (които са по-висок процент поради мащабите на проекта), градините (при апартаментите с градина) и мазе.
С цел известна компенсация на общите части, компанията предлага едно безплатно паркомясто към всеки апартамент.
Апартаментите се предлагат на шпакловка и замазка, с опция за избор от три пакета на завършване като допълнителна услуга.
Предлага се опция за резервация без финансово обвързване до стартиране на строителството и гъвкави разплащателни схеми, изготвени според индивидуалните нужди, както и изключително добри инвестиционни възможности, като гарантира възвращаемостта на клиентите си чрез разработена система.
"Гарани Коза" се ангажира с поддръжката на комплекса за срок от минимум 30 години, с цел запазване на високото качество на предлаганите услуги, които включват видеонаблюдение, охрана, поддръжка на общите и зелените площи, контрол и достъп и други.
За да предостави по-висока сигурност на клиентите си "Гарани Коза" избира УниКредит БулБанк за банка гарант на Гранд Каньон София, което осигурява изграждането му м предвидения и одобрен срок, вид и мащаб.
За повече информация потърсете Даниела Грозева на мобилен телефон 0888 49 39 18 или се обадете на стационарен телефон 02 952 63 33.

Гранд Каньон София

1 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19