Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
+359 2 952 63 33

Продажба на имот

Kлючов момент от продажбата на имот, който отнема време, а и често може да се окаже проблем, e снабдяването с документи. Наш адвокат експерт по недвижими имоти, ще изготви за Вас правен анализ на собствеността и ще ви консултира относно всички необходими документи за сделка. Ние можем да се сведем до минимум времето за набавяне на нужните документи. При сключен възлагателен договор за продажба с фирмата, услугата е безплатна.
За да се продаде един имот на максимална цена с минимални неудобства, трябва да се използват колкото се може повече инструменти и техники за продажба.

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА

  • Правилна начална цена – Как да оценим имота си. ПО-ПОДРОБНО...

  • Предпродажбена подготовка - Имотът се подготвя за продажба, което повишава цената му. ПО-ПОДРОБНО...

  • Ефективен маркетингов план - Най-доброто позициониране на имота на пазара - ПО-ПОДРОБНО...

  • Партньорска система за продажба – Наемаме всички агенти - ползваме инструменти, чрез които привличаме брокери от различни агенции да работят за продажбата на Вашия имот - ПО-ПОДРОБНО...

  • Проверка на дублираните реклами в медиите – Конкуренцията води до намаляване на цените - ПО-ПОДРОБНО...

  • Създаване на ажиотаж (вълнение) - Концентрираме търсенето върху имота Ви и го управляваме. Това означава да доведем всички купувачи, които търсят подобен имот и да им дадем възможност да го огледат и да направят предложение. Така се постига продажба на имота Ви на максимална цена и в най-кратък срок. Концентрацията на търсенето е създаване на ажиотаж, вълнение.

  • Грамотна процедура на преговорите - Управлението на търсенето е изкуството на преговорите. Изгодно Ви е да бъдем на Ваша страна по време на преговорите. Ще защитим Вашите интереси. Създаваме такава ситуация, при която не собственикът търгува с купувачите, а купувачите търгуват помежду си в борба за право да притежават имота. Така постигаме продажбата му на максимална цена в най-кратък срок.

  • Изготвяне на предварителен договор и нотариално изповядване на сделката

Вие не сте сами в този сложен процес. Ние умело прилагаме всички тези инструменти, които гарантират продажба на максимална цена, за конкретен срок. Ще Ви спестим пари, време и нерви. Обадете се сега: 02/ 952 63 33.