Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
+359 2 952 6333

За нас

Ние сме професионалисти, работещи в сферата на услугите за недвижими имоти.

Нашата мисия:
Във "ВЕДА КОРЕКТ" подхождаме към всеки клиент като към добър приятел, който се нуждае от помощ при продажбата, покупката или наема на лично жилище.

За хората, които се свързват с нас, сделката с имот е събитие, което се случва само няколко пъти в живота. Решенията, които те трябва да вземат са важни, емоционални и трудни, а понякога дори плашещи. В такъв момент повече от всякога човек има нужда от приятел и партньор, който ще подходи откровено, но със съпричастност. Ние пристъпваме към всеки конкретен случай чисто по човешки - с внимание към отделния човек и с компетентност към всеки технически, юридически и личен детайл.

Клиентите ни се връщат при нас отново и отново и ни препоръчват, защото за последните 15 години сме доказали, че за нас високото качество на обслужване не са просто красиви думи, а кредо.

Близостта, съпричастността, доверието, взаимният успех, щастието и усмивките, които постигаме с нашите клиенти, не са случайни. Те отразяват как екипът на "Веда Корект" се чувства всеки ден заедно.

Нашата цел:
Прилагаме в работата си високи професионални стандарти, съгласно Европейски стандарт EN 15733, приет и като БДС EN 15733:2010 за необходима професионална квалификация за упражняване на дейност на агенти и брокери по недвижими имоти.

Имаме положителна професионална репутация и амбиция да градим такава. Нашите членове и партньори са готови да потвърдят това.

Членството ни в Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), Международна федерация на недвижими имоти Фиабси – България (FIABCI BULGARIA), Сдружение ЕМ Ел Ес България (MLS Bulgaria) ни дава представителност и легитимност пред български и чуждестранни клиенти, институции, браншови, работодателски, граждански, партньорски и професионални организации.


Membership NSNI
Fiabci Certificate
NSNI Ud E Veda