Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
+359 2 952 6333

За нас

Ние сме ВЕДА ИМОТИ - консултанти в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти. Това, което ни отличава, е, че ние единствени в България работим по иновативна структурирана система за скоростни продажби, чрез която собствениците на имоти могат да продадат или дадат под наем имота си на най-добрата цена за кратък срок.

Това, което ни отличава също е и 20 годишния ни опит и личното ни отношение и внимание към всеки юридически, технически и личен детайл в една сделка.

Благодарение на това нашите клиенти продават имотите си на най-високата пазарна цена, за време, което преди са смятали за невъзможно.

Ако искате и Вие да получите най-добрата цена за Вашия имот в кратък срок, обадете се сега и запишете час за среща на телефон: 02 952 63 33, на имейл: vedaimoti@gmail.com или ни пишете в чата.

Вижте видеото:

Прилагаме в работата си високи професионални стандарти, като членове в Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), Сдружение ЕМ Ел Ес България (MLS Bulgaria), BNI Bulgaria, Евразийска организация за икономическо сътрудничество (ЕЕСО).