Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

200 €

Офис с паркомясто, склад и гараж

Характеристики

  • Район: София
  • Под-регион: Изгрев
  • Вид имот: Офис
  • Площ: 21 м²
  • Строителство: Тухла
  • Етаж: 1 (от 2 Етажa)
  • Обзавеждане: Полуобзаведен
  • Година: -

Описание

1835 - номер в агенцията

Не плащайте за по-голямо работно пространство от колкото Ви е необходимо. Увеличавайте или намалявайте според нуждите. Започнете от малко и добавяйте още пространство и работни места с разрастването на Вашия бизнес и конкретната ситуация .

Предлагаме офиси в сграда с всичко включено в наемната цена (охрана и комунални услуги) в офис сграда в престижен район с подземен паркинг и надземни паркоместа, охрана, портиер и отлични общи части. На партерния етаж има голямо просторно фоайе - бизнес салон; зала с капацитет 60 седящи места, която може да се използва като заседателна зала, за презентации, интервюта, представяне на проекти пред клиенти, за обучения и др. Ресторант-кафе, кетъринг, прожекционно оборудване и прекрасна тераса са налични, за да се гарантират, че ще имате всичко необходимо за своята среща или събитие.

Вижте видеото в нашия youtube канал "Veda Corect": https://youtu.be/HKwCFYKvF9A

Офис-пространство с площ с квадратура от 19 кв. м. с до 100 кв.м с удобна локация, напълно обслужвано с всичко включено в наемната цена (охрана и комунални услуги). Има възможност за наемане на офиси - заедно и по отделно, както и на склад, гараж и паркомясто.

Имотът се намира в близост до метростанция "Жолио Кюри", посолства и търговски представителства. Има бърз достъп до всички точки на столицата.

Обадете се сега и запазете час за оглед: 0876 543 080


акт16 Включени в цената Входа се заключва Масивна външна врата СОТ Портиер/Охрана Затворен комплекс Паркомясто Гараж Климатик ТЕЦ Офис

За контакт

logoVeda.jpg
Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
Адрес: Гр. София, 1000
ул. Георги С. Раковски 92 ,
"Дом на Москва в София"
Моб.тел.: +359 876 543 080
Тел./факс: +359 2 952 63 33
е-mail: @