Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Модерна, пасивна къща в Драгалевци

730 000 €

Характеристики

  • Район: София
  • Под-регион: Драгалевци
  • Вид имот: Къща
  • Площ: 372 м²
  • Строителство: Тухла
  • Етаж: 0
  • Обзавеждане: Необзаведен
  • Година: 2022

Описание

Номер в агенцията: 2673


Продава се нова къща с А16 от 2022 год. в кв. Драгалевци, вилна зона, Киноцентър 2-ра част. Къщата се намира в най-хубавата част на Драгалевци, на 50 метра от гората, в близост до ул. Лешникова гора, целогодишен достъп. Обзаведена.


Модерна, съвременна пасивна къща, с енергиен и технически паспорт, тип сухо строителство. Подово отопление с термопомпа от най-висок клас Altherma на Daikin. В най-студените месеци сметката за ток не надхвърля 300 лв. Разполага с хидрофор с резервоар за 300 л., пречиствателна станция, собствен водоизточник , система за напояване. Умна къща - австрийска система Loxone, видеонаблюдение с три камери. СОТ.

Поддържан двор с още едно паркомясто.


На първи етаж

Гараж за 2 коли 40 кв.м., три сервизни помещения на гранитогрес и балатум и голяма стая, с баня и тоалетна към нея, предвидена за фитнес, но може да се ползва и като самостоятелна гарсониера с декинг и подово отопление.

Вътрешна вита стълба с дъбово дюшеме към 2-рия етаж.


2-ри етаж

Просторна и светла дневна с обособени кухня, трапезария, баня с тоалетна и килер. Дизайнерски витражи, огледала и камина. Луксозно изпълнение. Дъбов паркет с подово отопление. Окачен таван в банята. Към дневната има тераса 30 кв.м. с пергола и прекрасен изглед към София. Излаз към вътрешния двор с изглед към Витоша. Оформено покрито пространство с пергола в двора.

Вътрешна стълба с дъбово дюшеме към 3-тия етаж.


3-ти етаж

Три стаи и две бани. Голяма спалня с баня и тоалетна към нея и гардеробна, настилка дъбов паркет с подово отопление. Две стаи и баня с тоалетна. Пред родителската спалня, банята към нея и едната стая има просторна тераса 15 кв.м. с изглед към София.


Запишете час за оглед на телефон: 0876 543080

Ремонтиран

За контакт

logoVeda.jpg
Веда Корект - Агенция за недвижими имоти
Адрес: Гр. София, 1000
ул. Георги С. Раковски 92 ,
"Дом на Москва в София"
Моб.тел.: +359 876 543 080
Тел./факс: +359 2 952 63 33
е-mail: @