Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Експерти

Надежда Вельова

Застрахователен брокер
  • Надежда Вельова
  • мобилен: 0893 55 59 03
  • имейл: nadiavelyova@gmail.com

Съветва:

· Винаги ползвайте услугите на брокер при сключване на застраховки, така както бихте разчитали на адвокат при съдебно дело! Купуването на застраховка е лесно. Закупуването на подходяща застраховка обаче може да бъде много трудно и често се оказва скъпо.

· Брокерът ще предложи няколко опции и ще обясни вида на покритието и предимствата на всяка от тях, за да Ви помогне да изберете покритие, което отговаря най-пълно на Вашата потребност.

· Брокерът има необходимата експертиза - той е застрахователен специалист, който ще Ви предупреди за важни детайли като изключения и особености в покритията.

· Застрахователните брокери се стремят да създадат цялостен подход за своите клиенти. Това често означава създаване на програма за подпомагане на управлението на многобройните застрахователни полици, ефективно създаване на застрахователен портфейл, който включва вашия бизнес, отговорност, дом, пътуване, автомобилна застраховка и т. н.

· Помощ при предявяване на претенция. Това може да бъде доста стресиращо, но чрез застрахователния брокер, ще сте спокойни, че някой работи от Ваше име, за да постигне най-добрия резултат.