Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

0 €

Характеристики

 • Район: -
 • Под-регион: -
 • Вид имот: -
 • Площ: 0 м²
 • Строителство: -
 • Етаж: 0
 • Обзавеждане: -
 • Година: -

Описание

Брокер

Грозьо Грозев
 • Грозьо Грозев
 • телефон: 02/ 952 63 33
 • мобилен: 0876 543 453
 • имейл: vedaimoti.a4@gmail.com