Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

За нас

Ние сме ВЕДА ИМОТИ – предлагаме експертни решения за сигурни и бързи сделки.

Какво ни отличава от другите компании в бранша?

Единствени в България работим по иновативна структурирана система за скоростни продажби, чрез която нашите клиенти продават или дават под наем имотите си на максимална цена за кратък срок.

Ние сме първата агенция за недвижими имоти – член на BNI дружество в България! Философията на BNI е и нашата философия: „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“

С услугите, които предлагаме, покриваме широк обем необходимо обслужване в сферата на недвижимите имоти, като се стараем то да се доближава до най-утвърдените световни стандарти.

Чрез своята международна мрежа от партньори и широк спектър на услуги, създаваме възможност за бутиково обслужване на клиентите:
• Продажба, отдаване под наем и управление на жилищни, бизнес, луксозни имоти, земя и нови проекти.
• Експертни оценки, пазарни проучвания и финансови анализи – основата на всяка една инвестиция.
• Архитектурни решения и интериорен дизайн.

Благодарение и на 20 годишния си опит, международна активност и световно признати сертификати, екипът на ВЕДА ИМОТИ е подготвен да посрещне предизвикателствата във всички сфери на недвижимите имоти, спазвайки коректност и конфиденциалност. Участваме ежегодно в международни учебни програми, световни и европейски форуми и конгреси с цел повишаване на професионалната квалификация и нивото на обслужване.

Във ВЕДА ИМОТИ, подхождаме с лично отношение и внимание към всеки юридически, технически и личен детайл в една сделка. Нашите клиенти са добре защитени и информирани.

В работата си се ръководим от високите изисквания на европейските стандарти и предлагаме качествено и сигурно обслужване на своите клиенти. Членуваме в Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), Евразийска организация за икономическо сътрудничество (ЕЕСО).

Всичко това ни прави ценен и търсен консултант и партньор.