Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Партньорска програма

Знаете ли, че средната продължителност на продажба на имот е между 6 и 9 месеца? Искате да продадете имот на максимална цена, в конкретен срок с два дни огледи? Вижте как на организираните от нас ежемесечни уебинари.

Тема: Как да продадем имота си на максимална цена за конкретен срок
Кога: следете в "Новини" за новата дата
За кого е този уебинар: за собственици на имоти на които им предстои продажба или са опитали да продадат имота си самостоятелно, но без резултат.
Какво ще научите: Стъпките, с които предвидимо се продава имот до 30 дни на максимална цена, без непродуктивни огледи в неудобно време.

Защо с нас?
„Веда Имоти“ e агенция за недвижими имоти с над 25 години успешен опит на българския пазар. Вече от няколко години работим по системата от 12 стъпки, с която предвидимо се продава един имот до 30 дни на максимална цена и помогнахме на хора в различни ситуации да продадат имота си успешно. Искате ли да научите повече? Вижте тук за част от продадените имоти: https://www.vedaimoti.com/estate/продажби?filter_auction=1
Управителят на „Веда Имоти“, Даниела Грозева е магистър-икономист по Бизнес с недвижими имоти, магистър-икономист по социално-културни дейности, дипломиран Брокер на недвижими имоти, сертифициран медиатор от БТПП. Притежава някои от най-престижните и международно признати професионални титлите: ABR, SRS, Realtor. Два мандата е член на Управителния съвет на Национално сдружение Недвижими имоти (2014 – 2018). Работи по структуриране и регулиране на професията в страната, създаване на добри практики, лоялна конкуренция, повишаване на професионалната квалификация. Организира професионални семинари. Носител е на Орден на Евразия за особени заслуги за професията и спазването на Европейските стандарти.
Консултантите на „Веда Имоти“ са преминали обучение и притежават диплома за професионална квалификация по специалност "Недвижими имоти", призната от МОН на Р. България.

Ние предлагаме три пакета от услуги съобразени с вашите нужди. Вижте повече тук: https://www.vedaimoti.com/page/paketni-uslugi-za-prodavacha

Ако това Ви интересува запишете час за кратка, опознавателна среща - on line или физическа на имейл: @ или на тел.: 0888493918

Вижте и друга възможност.