Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Партньорска програма

Знаете ли, че средната продължителност на продажба на имот е между 6 и 9 месеца? Искате да продадете имот на максимална цена, в конкретен срок с два дни огледи? Вижте как на организирания от нас уебинар.

Тема: Как да продадем имота си на максимална цена за конкретен срок
Кога: 20-ти май (сряда) от 18:30 ч. до 19:30 ч.
За кого е този уебинар:
* За собственици на имоти на които им предстои продажба или са опитали да продадат имота си самостоятелно, но без резултат.
* За консултанти по сделки с недвижими имоти.
Какво ще научите: Стъпките за успешна продажба на максимална цена в конкретен срок.
Линк за присъединяване в Zoom стая: https://us02web.zoom.us/j/87295574033

Ние предлагаме три пакета от услуги съобразени с вашите нужди. Вижте повече тук: https://www.vedaimoti.com/page/paketni-uslugi-za-prodavacha
ПАКЕТ 3: БАЗОВ
Тази програма е за хора, които искат да опитат да продадат имота си самостоятелно или имат лош опит с агенции или смятат, че те сами или заедно с всички агенти, който им доведат клиент имат по-голям шанс да продадат изгодно най-ценния си актив – своя имот.
С тази опция стратегизираме идеите за онова, което трябва да се случи.
Вие получавате подкрепа и напътствия, ценни и работещи инструменти и стратегии за сигурна и успешна продажба. Получавате безплатен достъп до семинар за собственици: ’’Как да продам имота си сам?”. Този пакет дава печеливши резултати, като се предприемат последователно необходимите действия за продажба.
Ако това ви интересува запишете час за кратка, опознавателна среща - on line или физическа на имейл: @ или на тел.: 0888 49 39 18

Защо с нас?
„Веда Имоти“ e агенция за недвижими имоти с над 20 години успешен опит на българския пазар.
Управителят на „Веда Имоти“ Даниела Грозева е магистър-икономист по Бизнес с недвижими имоти, магистър-икономист по социално-културни дейности, дипломиран Брокер на недвижими имоти, сертифициран медиатор от БТПП. Притежава някои от най-престижните и международно признати професионални титлите: ABR, SRS, Realtor. Два мандата е член на Управителния съвет на Национално сдружение Недвижими имоти (2014 – 2018). Работи по структуриране и регулиране на професията в страната, създаване на добри практики, лоялна конкуренция, повишаване на професионалната квалификация. Организира професионални семинари. Носител е на Орден на Евразия за особени заслуги за професията и спазването на Европейските стандарти.
Консултантите на „Веда Имоти“ са преминали обучение и притежават диплома за професионална квалификация по специалност "Недвижими имоти", призната от МОН на Р. България.

Какво ни отличава от другите компании в бранша?
Ние сме първата агенция за недвижими имоти – член на BNI дружество в България!

Философията на BNI е и нашата философия: „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“

Ако Вие споделяте нашите ценности и философия
Ако сте предприемач по дух
Или просто да ни препоръчате на Ваш колега, съсед
То Вие сте нашият партньор!

Запишете се сега на имейл: @ или на тел.: 0888 49 39 18 за on line или физическа среща.

Вижте тук за част от продадените имоти: https://www.vedaimoti.com/estate/продажби?filter_auction=1

Вижте и друга възможност.