Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Пакетни услуги за продавача

Ocenka
Имате имот за продажба. Искате да го продадете. Искате изгодна сделка. Искате сигурност, но се страхувате да не Ви излъжат. Страхувате се да не загубите време и пари. Притеснявате се от документи и досадна бюрокрация. Притесняват Ви случайните хора, които посещават дoма Ви.
Имаме решение за Вас. Ние сме тук за да Ви помогнем. Ще продадем имота Ви изгодно на максимална цена или бихте могли да опитате сами по нашите стъпки. Имаме три възможности за Вас:

ПАКЕТ 1: БАЗОВ "Продай сам"
Тази програма е за хора, които искат да опитат да продадат имота си самостоятелно или имат лош опит с агенции или смятат, че те сами или заедно с всички агенти, който им доведат клиент имат по-голям шанс да продадат изгодно най-ценния си актив – своя имот.
С тази опция стратегизираме идеите за онова, което трябва да се случи.
Вие получавате подкрепа и напътствия, ценни и работещи инструменти и стратегии за сигурна и успешна продажба. Получавате безплатен достъп до семинар за собственици: ’’Как да продам имота си сам?”. Този пакет дава печеливши резултати, като се предприемат последователно необходимите действия за продажба.
Ако това ви интересува запишете час за кратка, опознавателна среща на тел.: 0888 49 39 18 , имейл: @

ПАКЕТ 2: БЪРЗА ПРОДАЖБА
Индивидуална програма за клиенти, които искат най-бърз резултат - 100 % гаранция за резултат!
Тази програма е за хора, който трябва да постигнат най-бързи и сигурни резултати, да продадат имота си на максимална цена за кратък срок! Опитали са да продадат имота си самостоятелно или с помощта на няколко агенции безрезултатно. В този случай ние ще направим всичко вместо вас, давайки 100 % гаранция за продажба!
Ние работим по иновативна, структурирана система от 12 стъпки, с която се гарантира продажба на имот до 30 дни на максимална цена само с два дни огледи, спестявайки безсмислени, непродуктивни огледи в неподходящо време.
Какво е необходимо? Между 10-12 дни са нужни за подготовка. В следващите 14 дни прилагаме изключително успешна система, чрез която стигаме до всички възможни купувачи, в резултат на което средно 50-60 и повече хора посещават Вашия имот само в два определени дни (обикновено четвъртък и събота). Неделя се прави конкурсна процедура, а в понеделник се взима капаро. Винаги подготвяме предварително всички необходими документи за покупко-продажбата, както и обстоен правен анализ, което дава спокойствие и сигурност за бъдещия купувач. Предварителен договор и нотариална сделка са възможни веднага в зависимост от конкретната ситуация.

Споделено от наши клиенти:

«Казвам се Рени Миланова. Работя и живея в Лос Анджелис. Трябваше да продам имота си за около месец в рамките на моя годишен отпуск. Свързах се с г-жа Даниела Грозева. Тя реагира много бързо, бяха извадени необходимите документи. Работят по западен стандарт. Беше организиран аукцион. В рамките на 2 дни, имотът беше посетен от повече от 60 клиента. Получихме много добра цена. Възхитена съм от професионализма на целия екип.»

Собственик на 2-ен апартамент в Лагера @


«Благодарим за съдействието по продажбата на апартамента. Случи се толкова бързо, професионално и с такъв добър резултат, че определено вече препоръчваме вас и метода с аукцион на всички заинтересовани приятели.»

Катерина и Васил Маевски, собственици на 3-ен апартамент в Манастирски ливади
@

Ако искате да научите повече и това Ви интересува, запишете час за кратка, опознавателна среща на тел.: 0888 49 39 18 , имейл: @

ПАКЕТ 3: ОПТИМУМ
Тази програма е за хора, които са действени и искат безпроблемна покупко-продажба на имот. Ценят своето време, пари и нерви и биха делегирали продажбата на професионалист, който може да постигне тяхната цел, елиминирайки всички пречки, така че да привлече повече клиенти и да им донесе желаните резултати отколкото, ако действат сами.
С тази опция получавате подкрепа и пълен професионален съпорт: от анализ на имота и конкурентните имоти до подробен маркетингов план за правилното му позициониране на пазара и продажбата му, седмичен отчет и обратна връзка, правен анализ и защита на интересите Ви, подготовка на предварителен договор и нотариален акт от адвокат на агенцията и това е само част от това което правим.
Ако искате да научите повече и това Ви интересува, запишете час за кратка, опознавателна среща на тел.: 0888 49 39 18 , имейл: @