Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Red Tower

На една ръка от пулса на града.

Ново строителство: изграждане на цялостна стратегия от визуализацията, функционалността на имотите, до концепция за продажба и осигуряване на финансиране на инвеститора и реализация на планирана продажба на всички имоти от сградата.

На тази прекрасна сграда дадохме име, слоган, изготвихме каталог с визуализации на различните типове имоти и възможни интериорни решения, собствен сайт и концепция за онлайн и офлайн реклама. Подготвихме стратегия за продажба и участвахме в срещи за осигуряване на финансиране от Асет Банк за нашите инвеститори.

Сграда Red Tower се намира само на няколко минути от ТОП центъра на града. До две метростанции, на пешеходно разстояние от трамвайни, тролейбусни и автобусни линии.

Районът предлага всичко необходимо за качествен живот. В близост са търговски центрове, като "Централни хали", "Sofia MALL", магазини "Билла", "Кауфланд", "Дар". Има голям брой градинки, детски градини, училища, фитнес зали, както и няколко игрища за футбол, болници и църква, бензиностанции Shell и OMV, банкови офиси.

Сградата предлага разнообразни типове жилища - двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 63.94 кв. м. до 176.73кв. м.

Ако искате да научите повече или Ви предстои изграждане на жилищна сграда в София и искате да си гарантирате предвидими продажби, запишети си час за лична опознавателна среща в която да разгледаме Вашата ситуация и да предложим решения на тел.: 0888493918 или имейл: @