Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Бизнес форум на Евразийската организация за икономическо сътрудничество в Северен Кипър

От 16-ти до 20-ти април 2019 г.
23.04.2019
От 16-ти до 20-ти април 2019 г. се проведе заседание на Евразийския форум за недвижими имоти посветено на "Актуалните характеристики на пазара на недвижими имоти в Северен Кипър". Разисквани бяха следните теми:
- Възможности за инвестиции в Северен Кипър;
- Правни аспекти на пазара на недвижими имоти в Северен Кипър;
- Динамика на цените и перспективи за сътрудничество.

Участие взе и екипа на VEDA PROPERTIES в лицето на Грозьо Грозев, Георги Рачев и Стефка Александрова.

Домакин на форума бе строителният холдинг Döveç Construction - един от най-големите инвеститори в района. През последните 30 години групата Döveç се развива бързо благодарение на проекти, изградени в съответствие с желанията на клиентите и високото качество. Компанията е спечелила множество национални и международни награди чрез своите престижни проекти. За 2018 г. Döveç печели 13 награди, сред които наградата Platinum за строителна компания на годината, наградата Platinum за най-добър нов проект (Countyard), наградата Platinum за най-добър апартамент (Terrace Park), най-добър жилищен проект (Golden Residence), най-добър ремонт (офис на Döveç Group Iskele), най-добра луксозна вила и др.

В бизнес обиколка се презентираха имотите на компанията във Фамагуста и Искеле.

Подписа се договор за сътрудничество в сферата на инвестиции в недвижими имот зад граница между Döveç Construction LTD и VEDA PROPERTIES.

В резултат на това, клиентите на VEDA PROPERTIES вече могат да се възползват от множество изгодни инвестиционни и ваканционни имоти в 58 обекта - изпълнени и строящи се от Döveç Construction.

Очакваме с нетърпение следващата сесия, която ще се проведе от 10-ти до 14-ти септември в Алмати, Казахстан.