Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

BNI - там където бизнесът печели бизнес

Препоръчано от FORBES
24.10.2018
Здравейте приятели,

От 1-ви декември 2015 год. съм част от първата в България Организация за развитие на бизнеса чрез препоръки.

BNI – Business Networking International e международна организация, която помага на своите членове да развиват бизнеса си чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста.

BNI е сред петте препоръчани от FORBES нетуъркинг световни организации за развитие на бизнеса.

Мисията на BNI е да помага на членовете да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса.

През 2017 год. членовете на BNI са генерирали повече от 13,6 млрд. долара от бизнес, чрез препоръки.

Първото BNI дружество е учредено от д-р Айвън Майснер през 1985 год. в Калифорния, САЩ. Днес, 33 години по-късно организацията е израснала до над 8 211 дружества в целия свят, в които членуват 227 000 предприемачи и професионалисти от различни бизнес области.

В България BNI официално открива своето първо дружество на 1-ви декември 2015 год. До 1-ви януари 2018 год. в организацията членуват 120 предприемачи и представители на различни бизнес области. Функционират 4 четири дружества и 7 нови са в процес на създаване.

Научих много в BNI, намерих приятели и съмишленици и продължавам да се срещам с различни хора и възможности, да развивам себе си и бизнеса си.

На 18.10.2018 год. с нетуъркинг коктейл и много положителна енергия отпразнувахме повече от 10 млн. лева генериран бизнес от препоръки помежду си за тази година. Със специални сертификати бяха отличени тринадесет от членовете, които са дали най-много бизнес на своите партньори. Гордея се, че съм една от наградените.

Пишете ми, ако искате да научите повече!