Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Да живееш на ул. Боряна

На улица Боряна в старата част на Овча купел се крие дом, който очаква своите нови собственици.
02.07.2020
На улица Боряна в старата част на Овча купел се крие дом, който очаква своите нови собственици.

Това може да са хора, които търсят баланса между големия град и спокойствието на собствения двор, може да са семейство с куче или човек, който работи онлайн и търси удобен дом и офис в едно. Може да си ти...

Апартаментът на улица Боряна се състои от спалня, светла дневна и прекрасна собствена градина, към която гледат всички прозорци на жилището.

Ще се събуждате с гледка към зелената морава, а от май до октомври ще пиете сутрешното кафе и вечерната чаша вино на верандата.

Жилището е просторно, светло и обзаведено с вкус. Кухнята е напълно оборудвана, за да се наслаждвате на домашно приготвена храна още от първия ден след нанасянето.

Спалнята е истински пристан на спокойствие. Големият вграден гардероб ще прибере всичките ви дрехи и аксесоари, а банята е само на крачка разстояние.

В дневната има кът за хранене и работа, място за забавление и най-важното – директен достъп до градината. Добре поддържана, тя ще се превърне в любимото ви място за четене на книга, спорт и релаксация.

Ще оцените и качественото изпълнение на общите части, като оградата от ковано желязо и каменната облицовка на сградата.

Автомобилът ви също има своето сухо и сигурно място в гаража на кооперацията, за да не се тревожите как ще го чистите от снега през зимата. Метрото също е наблизо – само на 5 минути пеша.

Съседите са добри и приятни хора, а кварталът е спокоен. Усещането, че живеете в курортно градче, а не в София се подсилва и от намиращата се на близо известна минерална баня. Тя скоро ще преживее своя ренесанс и ще се превърне в съвременен балнеоцентър.

Вашият нов дом на улица Боряна ви очаква. Ще сключим сделката на 13 юли 2020. За повече информация посетете Vedaimoti.com / Оферта № 2222