Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Едно от 3-те най-важни условия за предвидима и сигурна сделка с имот

Как една красива къща намери своите нови собственици
12.05.2021
От края на март 2020 се забелязва засилено търсене на парцели и къщи в местностите около града и в близките села в радиус от 40 км. и продължава и до момента. Отчита се ръст от около 20% в продажбите на подобни имоти.

Покупката или продажбата на къща с дворно място крие сериозни рискове. Собственот, не винаги означава законност! Преди стартиране продажбата на парцел / къща, от първостепенно значение за успешното финализиране на сделката е изготвяне на правен анализ на собствеността и набавяне на необходимите документи за покупко-продажба. Особено, когато в последствие, покупката е с банка.

Своя опит в придобиването на желания имот, споделя адвокат Правда Баремова, закупила с посредничеството на Веда Корект къща с дворно място:

"Спокойно бих препоръчала Веда Корект като посредник при сделки с недвижими имоти. Останах впечатлена от професионализма и отговорността, с които подходиха по отношение на анализа на документите за собственост. За близо две години усилено търсене на имот не съм попадала на други посредници, които да ангажират ресурс за подобен анализ, а това е изключително важно за всеки купувач. Веда Корект съдействаха по време на целия процес по преговори с продавача, които не бяха никак леки. Бяха проактивни и ни набавиха всички документи, които изискахме, дори и такива, които не са задължителни за сделката. Комуникацията ни беше лека и не натоварваща. В напрегнатия процес по самата сделка, участието на Веда Корект внасяше доза спокойствие и балансираше преговорите с продавача."

Благодарим на Правда, че ни се довери и избра с нас да придобие новия си дом. Казусите през, които преминахме в тази сделка, бяха полезен опит за нас в надграждането на компетенциите ни.

Ако сте взели сериозно решение да продавате имот, преди да го обявите, запишете час за безплатна опознавателна среща, в която да разгледаме Вашата ситуация и да предложим решения за предвидима и сигурна сделка на тел.: 0888493918 или на имейл: @