Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Как да продадем старата къща, когато тя няма цена!

Продажбата на имот много често е емоционален процес.
29.06.2021
"Как да продаваме старата къща,
сега разбирам - тя няма цена.
Мама и тати са я градили,
било си е тяхна мечта.''

Сделката с недвижим имот много често е силно емоционално събитие в живота на човек и в такъв момент повече от всякога, той има нужда от добър съвет и рамо да го подкрепи в решенията, които трябва да вземе.

От 25 години сме на пазара на жилищни имоти в град София и този процес не се е променил много - и досега покупко-продажбата на жилище обикновено е свързана с много стрес и нуждата от добър приятел (професионалист), на който да се довериш.

Нашата мисия е да помогнем и да направим процеса по-лек, предвидим и не толкова стресиращо емоционален. Затова пристъпваме към всеки клиент, като към приятел, който има нужда от добър съвет, разглеждайки всяка една ситуация с внимание към отделния човек, с компетентност към всеки технически юридически и личен детайл. И това не са просто думи, а кредо което може да се потвърди от нашите клиенти.

Споделям отзив на моя любима клиентка - Пенка Въцковска, една уникална жена, която е била учител в Монтана, а по настоящем – пенсионер. Тя купи апартаменти на децата си. С годините станах техния семеен брокер. Продадоха и купиха и други имоти. Сега работя с нейните внуци. Благодарна съм! Леля Пенче, както я наричам е вече на 95 години, но и досега деца и внуци се съветват с нея и с мен, когато става дума за сделка с имот. Тя продължава да е техния коректив и опора. Нека е жива, здрава и все така с желязна ръка да държи семейството си:

” С нашия семеен брокер Даниела Грозева, се запознахме преди 20 години, когато със семейството ни се преместихме от Монтана. Купихме жилище за нас и децата ни. Те продадоха и купиха жилища за техните семейства. А сега и на внуците. Винаги с нея и „Веда Корект“, защото сме спокойни, че ще сме защитени и ще ни предложи най-доброто решение.“

Не продавайте имот, ако нямате нужда, но ако все пак продавате, нека е на максимална цена за конкретен срок с приятел до вас. Работим по системата от 12 стъпки, с която предвидимо се продава един имот до 30 дни на максимална цена и помогнахме на хора в различни ситуации да продадат имота си успешно. Искате ли да научите повече?

Желаете ли заедно да изградим стратегии за продажбата на Вашите имоти? Не е нужно да бъдете сами! Обадете се сега на тел.: 0888493918 или ни пишете на имейл: @

НА БАБА И ДЯДО
Глория Стойчева

Минават години, спомен се връща,
селски мегдан, стара чешма.
Къщичка малка с цветна градина,
за мама и тати напомня ми тя.

Как да продаваме старата къща,
сега разбирам - тя няма цена.
Мама и тати са я градили,
било си е тяхна мечта.
Къщичка малка двама да имат,
отпреде градинка с букети цветя,

много щастие в нея да има,
в двора да играят деца.

Селска идилия, детски години,
всичко премина, като миг отлетя,
мама и тати вече ги няма,
но весело с тях се живя.

Сега от портрета с укор ме гледат,
тая къщичка така опустя,
сякаш ме питат чия е вината,
защо във градинката няма цветя.