Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Много баби - хилаво дете

Или когато имотът се предлага от няколко агенции
28.02.2019
Продавате имот. Надявате се, че работейки с повече агенции, ще продадете имота си по-бързо. Изглежда логично, но какво се получава в действителност? Това води до работа с всички агенции на пазара, а всъщност с никоя реално.

 • Нито един от агентите няма да инвестира във време и в маркетинг за популяризиране на имота, защото няма гаранция, че имено той ще намери купувач. Без да използва инструменти за популяризиране на имота, собственикът ограничава броя на потенциалните купувачи, като по този начин се лишава от възможността да намери идеалния купувач. Какво да правим?

 • За своите пари, собственикът си намира много врагове и никой не защитава неговия интерес. За съжаление нелоялната конкуренция води до публикуване на имота в различни имотни сайтове с грешна информация: по-ниска цена, нереални снимки, различен етаж, за да излязат пред другите агенти. При интерес от купувач бързат да убедят продавача за сделка на всяка цена. Така започват да работят в полза на купувача и в ущърб на продавача.

 • Никой от агентите не носи отговорност и не дава обратна връзка (няма договор – няма отговорност). Имот който се рекламира с различна цена, квадратура, етажи, дата на пускане в експлоатация и т.н. от своя страна води до намаляване на стойността му в очите на купувача. Купувачите започват да си мислят, че офертата е фалшива и за съжаление често е и така. Това води до прекратяване на огледите и спад на интереса към имота.

Pic6

 • Имотът се застоява дълго време на пазара или изобщо не се продава. Купувачите не обичат да купуват това, което се продава дълго време. Разглеждат тези имоти, като нежелани от никого. Остават с впечатлението, че след като имотът се продава толкова дълго, и досега никой не го е купил:

  • нещо с него не е наред;
  • надценен е и не си заслужава. Имотните сайтове предлагат абонамент за промяна на цената. Купувачите чакат цената да падне;
  • собственикът не е мотивиран да продава, пробва пазара и ще им изгуби времето.

 • Собственика не може да квалифицира купувача и не знае кой допуска в имота си.

За сигурна и успешна продажба, проучете и се доверете на професионалистите от една агенция, които ще поемат отговорност и ще защитят интересите Ви!

Запишете сега час за безплатна опознавателна среща, в която да разгледаме Вашата ситуация и да предложим решения на тел.: 0888493918 или на имейл: @