Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Нов стандарт за продажба в периода на карантина

Уважаеми собственици, готови сме да ви предложим нов стандарт за дистанционна продажба на недвижими имоти през периода на карантина!
18.03.2020
Ако все още имате нужда да продавате / купувате имот, но внимавате при директни лични контакти с непознати, за да предотвратите появата на вируси, предлагаме следния комплект от мерки:

1
Огледи и подготовка на рекламата, ще бъдат организирани без Ваше лично присъствие. Можем да водим преговорите на всеки един от етапите на продажбата във видео режим чрез Skype, WhatsApp, Viber или друга платформа за конферентна връзка.

2
Ще Ви изпратим на електронна поща договор за услуга, а Вие може да ни изпратите адреса и параметрите на имота. На имейл или по телефона можем да разменим и снимки и/или кратко видео.

3
След запознаване с имота задочно, ние ще подпишем възлагателен (посреднически) договор с Вас и чрез куриер или в офиса на разстояние от 3 до 4 метра (оставил - взел) обменяме подписани копия от договора. След това ни давате ключовете от имота.

4
Ние самостоятелно извършваме предварителна подготовка, фотосесия, подготвяме видео клип и целева реклама. Започваме активна рекламна кампания, която обикновено продължава 2-3 седмици.

5
Преди използвахме съвместно запознаване с имота от други агенти (представители на купувачи). Сега променяме формата - срещаме се със всеки поотделно, използвайки маски и други предпазни средства.

6
Преди показвахме имота в определени дни, като потенциалните купувачи се засичаха един с друг. Сега правим огледите с почивка между времето на срещите и антисептична обработка на дръжките на вратите

7
След огледите с купувачите, връзката се извършва дистанционно по телефона. След което Ви информираме за резултата, за да вземете окончателно решение.

8
С избрания от Вас купувач ние предварително съставяме (запознаваме и подписваме) окончателния набор от документи (стоп-депозит, предварителен договор за покупко-продажба, протоколи за приемане и предаване). Този набор от документи се предава на Вас за подпис и след това се връща при нас.

9
Алтернатива на задочно подписване на документи може да бъде направо сделката при нотариус, за да се сведат до минимум контактите с други посетители и служители (с изключение на нотариуса) или изпълнение на сделката с пълномощно.

10
В момента търсим стая за заседателна зала, която би позволила да се осигури визуален контакт, но да изключва контакт между страните по въздух. Ще Ви информираме за резултата по-късно.

11
Огледи on line, а ако имотът представлява интерес и физически оглед, но само в определени дни и часове. Преди и след времето за оглед, нашите партнъори "Адмант Сървисис" ще извършат професионална дезинфекция.

12
Предоставяме при нужда напълно обзаведени и оборудвани жилища в безопасна и сигурна зона на град София в затворен комлекс, за времето в което ще тече продажбата или покупката на имот. Наемът е за сметка на Агенцията.

Обадете се сега да решим Вашата ситуация: 0888 49 39 18