Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Партньорска система за продажби

Ние наемаме всички агенти - ползваме инструменти, чрез които привличаме брокери от различни агенции да работят за продажбата на Вашия имот.
28.02.2019
Ние наемаме всички агенти - ползваме инструменти, чрез които привличаме брокери от различни агенции да работят за продажбата на Вашия имот.

Възможностите на брокерите са страхотни - те работят както с продавачите, така и с купувачите. Съвсем естествено е купувачите по-скоро да обърнат внимание на варианта предложен им от техния брокер. Защо тогава този брокер да не предлага на клиентите Вашия вариант?

Как не трябва да се прави!
Въпросът е как правилно да се управлява тази дейност на брокерите?
Например, не можете да разрешите на всички агенти на недвижими имоти да рекламират Вашия имот на един и същи сайт. В този случай, конкуренцията вреди на продавачите. Помислете как купувачът възприема факта, че рекламираният имот се продава от собственика и още дузина брокери (и не може да се продаде)?
Купувачът разбира, че в този случай може да се пазари добре с всеки брокер, който продава този имот. В крайна сметка, брокерът, който му договори по-ниска цена, за сметка на желаната от собственика, ще получи наградата (комисионата). Така, за да изпреварят колегите си, брокерите започват да работят за интереса на купувача, а не на продавача. По-този начин продавачът ще обезцени имота си! В същото време не можем да не използваме този мощен инструмент и да се откажем от купувачите, които напълно се доверяват на своите брокери. Ако собственикът даде правото си да се рекламира имота му само на един брокер, той ще може да го контролира. Брокерът ще работи за интереса на своя клиент.

Ние използваме система, с която стимулираме колегите си да водят своите клиенти – купувачи. Така за Вас работи, не един агент, а цяла армия от брокери.
В резултат на това собственикът ще спечели.

Запишете си час за среща сега: 02/952 63 33