Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Презареждане 20-20

4-часов уъркшоп за брокери - за втори път през тази година
24.09.2020
Текът регистрации за "Презареждане 20-20" 4-часов уъркшоп за брокери, които искат да постигат предвидими доходи всеки месец.

2-ри октомври (петък) от 09:00 до 13:00 часа.
Регистрирайте се сега: тук
Код за плащане: тук
Такса за участие: 50 лева

Остават 3-те най-силни месеци за годината. Сега е моментът да оптимизирате това, което вече правите, за да реализирате по-бързо и повече сделки.

Вие работите в сферата на недвижимите имоти. Вече имате резултати, но доходите Ви са непостоянни? Това, което искате да промените от една страна е да имате много повече приходи, от друга страна, те да се предвидими и постоянни.

По време на събитието ще откриете:
  • Как да планирате сигурни доходи?
  • Как последователно да привличате нови клиенти?
  • Как да се фокусирате върху дейности, които Ви носят резултати?
  • Как да откриете подход, чрез който да правите редовни сделки всеки месец?

Това събитие е за Вас:
  • Ако сте готови да приложите стратегии, с които да печелите повече без да е необходимо да работите повече.
  • Ако търсите начин да правите доходите си предвидими.
  • Ако знаете, че трябва да промените нещо, но не успявате да установите какво точно.

Приблизителен график на уъркшопа:
09:00 – 11:00 – Презентация
11:00 – 11:15 – Почивка
11:15 – 12:30 – Презентация
12:30 – 13:00 – Въпроси

Водещ: Даниела Грозева - магистър-икономист по бизнес с недвижими имоти, магистър-икономист по социално-културни дейности, дипломиран брокер на недвижими имоти, сертифициран медиатор от БТПП. Притежава някои от най-престижните и международно признати професионални титлите: ABR, SRS, Realtor. Носител е на Орден на Евразия за особени заслуги за професията и спазването на Европейските стандарти.
След обучение в Москва въвежда в България иновативна структурирана система за скоростни продажби (Аукцион), чрез която се гарантира продажбата на имот за конкретен срок на максимална цена.
Член е на първото BNI дружество в България, като споделя философията: „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“
Два мандата е член на Управителния съвет на Национално сдружение Недвижими имоти (2014 – 2018). Работи по структуриране и регулиране на професията в страната, създаване на добри практики, лоялна конкуренция, повишаване на професионалната квалификация. Организира професионални семинари.