Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

София избира зеленото

Можем да участваме пряко в предлагането на проекти и разпределянето на бюджета на Столична община за подобряване на градската среда
28.02.2022
СОФИЯ ИЗБИРА е Програма на Столична община за реализация на проекти за подобряване на градската среда, предложени от гражданите и избрани от тях с гласуване.

До 14 март 2022 г. ще можете да дадете гласа си за това предложение, което искате да бъде реализирано от Столична община през 2022 г. между 37 проекти.

За тази година фокусът е върху зелени проекти. Бюджетът е 1 млн. лева. Ако на първо място е идеята с бюджет от 1 млн. лв., ще бъде реализирана само тя, ако сборът от бюджетите на първите 3 проекта е до 1 млн. лв., ще бъдат реализирани и трите.

КАК ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ
Всички изпълними предложения ще бъдат публикувани на сайта на Столична община с възможност за гласуване. Системата за електронно гласуване ще позволява гласуване от един човек един път. Необходимо е единствено човек да въведе номера на мобилния си телефон, на който ще получи код, с въвеждането на който ще потвърди избора си.
Вижте и гласувайте за ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, КОЕТО ИСКАТЕ ДА БЪДЕ РЕАЛИЗИРАНО ПРЕЗ 2022 ГОДИНА тук