Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Създаване на индивидуално домашно кътче

Идеи, с които можем да персонализираме домът си сами
12.01.2022
Никое пространство никога няма да се почувства като вас, ако не го “подпишете лично”, пише Жанета Богомилова – треньор личностно развитие. Какви конкретни идеи дава, за това как сами да персонализираме дома си, четете по-долу.

Семейни снимки, детски рисунки, родови реликви, собственоръчно направени изделия, вълнуващи спомени - не забравяйте да включите някои от тези лични елементи, които ще гарантират красива усмивка.

Семейна карта на желания
В моето семейство, един от основните елементи за персонализиране на нашия дом е семейната карта на желанията. Забавляваме се по време на самия процес по създаването й, с което оставяме положителен спомен, запечатан от задружен смях, флуиди от любов и разпръсната творческа енергия. Картата на съкровищата описва нашите мечти, които са отражение на всеки един от нас като личност.

Лични колекции
Също така аз, съпругът ми и синът ми си имаме собствени местенца, в които сме поставили нашите лични колекции. Аз имам мания към енергийните кристали, моята половинка е луд фен на автомобилни номера, а детето ни старателно подрежда и колекционира Лего Архитектура. Смятам това за чудесен начин да изразим себе си и интересите си, както и да персонализирате интериора на дома си.

Споделете таланта си със света!
Всеки член от семейството има талант и хоби. Бъдете смели и го споделете с другите. Творческите ви изобретения са силно заредени с вашата енергия и когато бъдат показани и включени като части от дизайна на дома ви, те ще създадат много лична и особена домашна атмосфера. Силно ви приветствам да покажете своите произведения на изкуството и да изразите себе си чрез тях. Аз сама си създавам най-често картини, от Сваровски кристали (правя си и апликации върху дрехи, различни дизайни върху свещници и вази, дори ключовете за осветлението в къщи, са декорирани с тези вълшебни камъчета). Обожавам този блясък и чувство за магична красота.

Разкажете историята на живота си чрез снимки!
Снимките са прекрасен начин да напълните дома си с щастливи семейни спомени. Чрез образи на вас и най-близките ви можете да разказвате емоционални и вълнуващи истории от живота и в същото време да създавате уникален персонализиран декор на дома. Резултатът винаги е невероятен и зареден със силни емоции и незабравими спомени.

Бъдете свободни, когато персонализирате дома си!
Домът не е просто тухла, домът е душа, вашата душа и ви препоръчваме да персонализирате дома си чрез вашия собствен уникален дизайн!
Какъвто и да е вашият характер, не се колебайте да го моделирате в дома си толкова смело, колкото желаете. Бъдете автентични, креативни, оригинални, нестандартни, уникални, влюбени, когато се подписвате.