Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

УЕБИНАР "ПРОДАЖБА НА ИМОТ В КОВИД ОБСТАНОВКА – РИСКОВЕ И АЛТЕРНАТИВИ"

Онлайн пред Вашия компютър на 18-ти (сряда) ноември 2020 г. Без такса за участие!
11.11.2020
Продавате имот, в който се живее или има наематели. Огледите на имота са доста рискови и непредвидими и за нас и за клиентите ни. Всички знаем, че имот с наематели или имот, в който се живее, се продава по-трудно. В сегашните условия и не само можем да избегнем това!

Включете се в онлайн уебинара организиран от Веда Корект на тема: "Продажба на имот в ковид обстановка - рискове и алтернативи".

Кога: 18-ти (сряда) ноември от 18:00 до 19:00 ч.

Научете как: 3 работещи инструмента за това, как ефективно да продадем имот без да излагаме себе си и близките си на риск в Ковид обстановка.

Къде: последвайте линка към ZOOM стая - https://us02web.zoom.us/j/84608601485?pwd=OVhpTDUraXR2TUp5M0h1Qnc2OXhJZz09

Опитът си с Вас ще споделят:
Даниела Грозева - практик, лектор, сертифициран експерт по продажба на имоти чрез аукцион на максимална цена за конкретен срок. Магистър-икономист по бизнес с недвижими имоти, магистър-икономист по социално-културни дейности, дипломиран брокер на недвижими имоти, сертифициран медиатор от БТПП. Притежава някои от най-престижните и международно признати професионални титлите: ABR, SRS, Realtor. Носител е на Орден на Евразия за особени заслуги за професията и спазването на Европейските стандарти.
Сергей Кан - професионален фотограф от Санкт-Петербург, Русия. Експерт в област на 360/VR заснемане. Google trusted photograph, Matterport Service Partner, регионален партньор на международна организация Reality Capture Experts. Лицензиран дрон оператор.

Събитието ще се излъчва на живо във Фейсбук групата "Брокери по време на карантина".