Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Успешен агент или как да затваряме поне 4 сделки всеки месец с комисиона от 6%

На 6 октомври от 10:00 ч. до 18:00 ч. в Дома на Москва на ул. Георги С. Раковски 92, ще се проведе целодневен авторски интензивен тренинг с водещ Александър Санкин
16.09.2016
Имаме удоволствието да Ви поканим на авторски интензивен тренинг с водещ Александър Санкин: „Успешен агент или Как да затваряме поне 4 сделки всеки месец с комисиона от 6%”

За кого е предназначен този тренинг?
За агентите и за ръководителите на агенции за недвижими имоти.

Кой е Александър Санкин?
Най-известният и популярен тренер в областта на недвижимите имоти в Евразия. Той страстно предава своя 17-годишен опит на агент-милионер (8 години работа като агент в САЩ и 9 години в Русия) и повече от 200-годишния опит на своите учители и наставници по динамичен и увлекателен начин, преобръщайки всички първични представи за професията агент по недвижими имоти. Санкин разчупва стереотипите и държи на най-висока ефективност, целеустременост, честност, ангажимент към качественото обслужване на клиентите като най-важни навици и инструменти, подпомагащи агентите при постигането на техните кариерни и финансови цели.
Учениците на Александър Санкин, успешните агенти по недвижими имоти и ръководители на агенции за недвижими имоти наричат неговото учение „симбиоза на духовност и бизнес“.

На тренинга ще бъде представен аукционният метод за продажба, като иновативна търговска практика, технологии и инструменти за това, как да увеличим своите доходи и количеството на сделките, като намалим трикратно срока за показване на имотите. Агентите по недвижими имоти, следващи съветите и методите на Александър Санкин затварят от 4 сделки месечно.

Дата: 6 октомври 2016 г.,от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Място: ул. "Г. С. Раковски" 92, София 1000, „Дом на Москва в София“

Език: Руски с подсигурен консекутивен превод на български.

Цена: 75 лв.

На преминалите тренинга ще бъдат издадени сертификати.

За записвания натиснете тук