Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

Виртуалните огледи - предимства и за кого са предназначени

Веда Имоти подготви уебинар - подарък за всички свои клиенти
24.04.2020
Познаваме ли и умеем ли да си служим с новите технологии?

За всички продавачи, купувачи, наематели и наемодатели, които искат да се ползват от предимствата на 360-градусовите панорамни турове, организираме уебинар на тема: Виртуалните огледи - предимства и за кого са предназначени.

Включете се на 28-ми април от 11:00 ч. в Zoom, за да научите какво е 3D тур и 360 видео и как да ги ползвате, за да вземете вярното решение.
Линк за присъединяване: https://us02web.zoom.us/j/81914427710
Може да зададете въпроси към лектора Сергей Кан на имейл: @ и ще получите отговора им по време на уебинара.

Случвало ли Ви се е да отидете на оглед на имот, който е далеч от описанието му в обявата, снимките и вашите желания? Загуба на време, пари за път и нерви. За отсрещната страна положението не е по-леко – върволица от хора по всяко време, които се оказва, че не търсят точно това.

С новата ситуация около COVID-19, се появяват и нови възможности. На пазара на недвижими имоти все повече навлизат новите технологии при организирането на огледи. Човек може от уюта на дома си, офиса, в удобно за него време (24/7), на телефона или компютъра, да разгледа имоти, да ги покаже на близките си и да ги обсъди с тях. А като намери своя имот, да се договори с брокера за физически оглед. Така вече е спестил време, разходи, разочарование – своето и тези на собствениците на имоти.

Очакваме Ви на 28-ми април за да научите, как да се възползвате максимално от преживяването „Виртуален оглед“.