Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

За всеки имот съществува идеален купувач

Продавате имот от няколко месеца, година, две...
22.06.2021
Продавате имот от няколко месеца, година, две...

За всеки имот съществува идеален купувач. Ако наистина сте фокусирани върху продажбата на имот, бихме могли да поговорим, да разгледаме вашата ситуация и да намерим решение.

В нашата фирма работим по иновативна структурирана система от 12 стъпки, с която се гарантира продажба на имот до 30 дни, на максимална цена само с 2 дни огледи. Набора от инструменти, които използваме, ни позволява да планираме резултати.

Най-ценния ресурс, с който разполагаме сме самите ние, а той изисква грижа през целия живот - да усвояваме нови знания и умения, да ги усъвършенстваме, да ги надграждаме. Затова ние периодично надграждаме уменията си и взимаме участие в международни форуми за недвижими имоти. Споделяме видео, което бе номинирано на фестивал за креативна реклама в Петербург, в който взехме участие:

Нашата фирма е в бранша от времето когато нямаше мобилни телефони и интернет реклама. Сега, когато се обърнем назад виждаме колко много се е развил бизнеса, пазара и иновациите и сме горди, че сме част от това ново време с много възможности. Стремим се да сме винаги в крак, за да можем да задоволим нуждите на нашите клиенти за предвидими и сигурни сделки с недвижими имоти.

Опита има значение, когато се доверяваш за един от най-ценните си активи - своя недвижим имот. Запишете час за опознавателна среща на тел.: 0888493918 или на имейл: @