Веда Корект - Агенция за недвижими имоти

ЖИВОТЪТ Е ИГРА ОТ 5 ТОПКИ

с които жонглирате във въздуха
04.01.2022
Всички, на които предстои сделка с имот през новата година, знайте, че не е нужно да бъдете сами в този процес. Пазете най-безценния си ресурс - вашето време, за вашите близки, приятели. Точно казано от Сундар Пичай - изпълнителен директор на Google, в неговата 60 секундна реч:

“Представете си, че животът е игра от 5 топки, с които жонглирате във въздуха, опитвайки се да ги задържите да не паднат. Едната от тях е гумена, а всички останали са стъклени.

Петте топки са:
Работа, семейство, здраве, приятели, душа.


Не след дълго ще осъзнаете, че работата е гумената топка. Винаги, когато падне, тя ще отскочи отново, докато останалите топки са от стъкло. Ако някоя от тях падне, тя няма как да се върне в предишната си форма. Или ще бъде повредена, натъртена или напукана. Дори може да се разпилее на парчета.Трябва да сте наясно с това и да се стремите да я запазите.

Управлявайте ефективно работата си през работното време, бъдете искрени, отделете необходимото време на семейството и приятелите си, починете си подобаващо и се погрижете за здравето си. Ако се случи нещо с вас, няма да е лесно да се върнете такива, каквито сте били първоначално…"

Обадете се сега и запишете час за кратка опознавателна среща на тел.: 0888493918 или ни пишете на имейл: @